Scoala Verde din Viitor, Ediția 2023


#04

Provocarea 4 – Iar Oscarul merge către…

Despre activitate

Este timpul să deveniți adevărați regizori și să realizați propriul vostru film. De îndată ce aveți personajele și cadrul gata mai rămâne doar să realizați filmul. Liniște în platou! ACȚIUNE!

De ce aveți nevoie pentru activitatea din această săptămână:

  • Foaie A4/Carton
  • Carioci
  • Foarfecă 
  • Pixuri
  • Lipici
  • Tableta/Smartphone

Cum se desfășoară jocul nostru?

În această activitate veți realiza un videoclip cu o tehnică utilizată la nivel internațional. Pentru asta va trebui să realizați personaje și o machetă din carton. Gândiți-vă mai întâi la povestea pe care vreți să o realizați și la înfățișarea personajelor. 

Pașii jocului sunt explicați în detaliu pe site-ul Școala din viitor

Activitate „Școala din viitor” | Fundația Vodafone România (scoaladinviitor.ro)

Provocarea 4 Școala verde din viitor:

După realizarea activității, echipa va răspunde la următoarea provocare. Aveți maximum 2 săptămâni la dispoziție să faceți activitatea și să răspundeți corect la următoarea întrebare: 

Cum se numește tehnica pe care o folosiți pentru realizarea videoclipului?

  1. Filmare cadru
  2. Stop Motion
  3. Videofilm
  4. Stabilizare media

Cum trimiteți răspunsul și primiți #indiciul4?

După finalizarea activității, NUMAI coordonatorul echipei va înregistra rezultatul într-un formular. În schimb, veți fi recompensați cu a patra piesă de puzzle din cadrul vânătorii noastre de comori. Trebuie să o printați, să o decupați și să o lipiți pe harta treasure hunt-ului din cadrul clubului pentru a construi imaginea finală.

IMPORTANT! 

Pentru a dovedi realizarea activității, membrii și coordonatorul echipei sunt rugați să facă poze în timpul activității la materialele realizate pe parcurs (poze care nu includ fețele copiilor minori) și să le încarce la finalul formularului.

Trebuie să faceți minimum 10 activități din totalul de 15 și să vă încadrați în termenul limită de 2 săptămâni ca să considerăm că ați participat la Școala verde din viitor și să fiți eligibili pentru premiile de la final.