Scoala Verde din Viitor, Ediția 2023


#09

Provocarea 9 – Hai să desenăm 3D!

Despre activitate

Unii dintre voi stați la casă, ceilalți la bloc. Astăzi veți vedea cum e să trăiești pe picior mare – veți realiza un castel 3D. 

Activitatea Hai să desenăm 3D vă va provoca să treceți la următorul nivel în proiectarea 3D. De la un suport cu difuzor la un castel… să vedem cât de bine vă iese!

De ce aveți nevoie pentru activitatea din această săptămână:

  • Calculator

Cum se desfășoară jocul nostru?

În această activitate veți proiecta în 3D zidul unui castel folosind programul de proiectare 3D Tinkercad, adică veți deveni arhitecți!

Pașii jocului sunt explicați în detaliu pe site-ul Școala din viitor: 

Activitate Hai să desenăm în 3D Școala din viitor | Fundația Vodafone România (scoaladinviitor.ro)

Provocarea 9 Școala verde din viitor:

După realizarea activității, echipa va răspunde la următoarea provocare. Aveți maximum 2 săptămâni la dispoziție să faceți activitatea și să răspundeți corect la întrebare. 

Ce culoare are planul de lucru?

  1. Negru
  2. Verde
  3. Portocaliu
  4. Albastru

Cum trimiteți răspunsul și primiți #indiciul9?

După finalizarea activității, NUMAI coordonatorul echipei va înregistra rezultatul într-un formular. În schimb, veți fi recompensați cu a noua piesă de puzzle din cadrul vânătorii noastre de comori. Trebuie să o printați, să o decupați și să o lipiți pe harta treasure hunt-ului din cadrul clubului pentru a construi imaginea finală.

IMPORTANT! 

Pentru a dovedi realizarea activității, membrii și coordonatorul echipei sunt rugați să facă poze în timpul activității la materialele realizate pe parcurs (poze care nu includ fețele copiilor minori) și să le încarce la finalul formularului.

Trebuie să faceți minimum 10 activități din totalul de 15 și să vă încadrați în termenul limită de 2 săptămâni ca să considerăm că ați participat la Școala verde din viitor și să fiți eligibili pentru premiile de la final.